WELKOM

 

Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Wilma Kuil-Klaassens.  Ik ben getrouwd met Alexander en samen hebben we een zoon Marijn (1998). We wonen in  Gieten een dorp gelegen op de hondsrug in de provincie Drenthe.

Sinds 2006 werk ik als gastouder via skidkinderopvang.

Kleinschaligheid en gezelligheid staan bij mij voorop. De gastkindjes komen in een gezellig huishouden terecht waar ze "mee kunnen draaien" in ons dagelijkse ritme. Een dagritme dat veelal overeenkomt met wat ze thuis gewend zijn. Uiteraard met de nodige individuele aandacht en zorg voor ieder kind.

Sinds januari 2011 ben ik als zelfstandige verder gegaan onder de naam Gastouderopvang  "Het Speelhoekje"

 

Uren/prijzen:

De uren die je bij mij afneemt lopen via skidkinderopvang. Via de volgende link kun je zien wat de prijzen zijn:https://skidkinderopvang.nl/wp-content/uploads/2021/12/2021-12-20-tarievenlijst-skidkinderopvang-2022-def.pdf

 

 

 

 

 

Het gastouderbureau

Ik ben aangesloten bij een erkend gastouderbureau:

1577102352067_image001.jpg

Nieuwe Rijksweg 37
9481 AP  VRIES 
0592-304198 / 0650499602

www.skidkinderopvang.nl

 

 


Registratie en wettelijke eisen:
Dit heeft tot voordeel dat ik als gastouder, maar ook u als vraagouder, altijd kan terugvallen op een professionele organisatie. Ik werk zoveel mogelijk volgens het pedagogisch beleidsplan van het gastouderbureau. Voor informatie over het gastouderbureau zie: www.skidkinderopvang.nl of www.gobnl.nl

Sinds 2010 ben ik opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Mijn registratienummer is 739010797

Zie voor meer informatie ook: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Om te worden opgenomen in dit register voldoe ik aan een aantal wettelijke eisen:

  • Ik ben in bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).(ook mijn man en zoon)
  • Minimaal één keer per jaar wordt er op de locatie een risico-inventarisatie uitgevoerd door het gastouderbureau. Daarnaast vindt een jaarlijkse inspectie plaats door de GGD.
  • De locatie voldoet aan alle eisen die gesteld worden ten aanzien van veiligheid en hygiëne.
  • Ook maak ik gebruik van het cursusaanbod op het gebied van kinderopvang. Cursussen die ik met goed gevolg heb afgerond zijn kinder-EHBO, en de opleiding Helpende Welzijn . Juni 2016 heb ik nog de TINK training, taal- en interactievaardigheden in de kinderopvang afgerond. En in januari 2017 ben ik geslaagd voor het examen Baby-Body. Elk jaar doe ik mee met de SummerSchool van kinderwijs tv waar allerlei leuke onderwerpen voorbij komen.